Meniu
Cosul tau

Garantie

Produsele comercializate pe site-ul dcmGSM.ro beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si de politicile comerciale ale producatorilor. 

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare cumparator poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului.

Solutionarea garantiilor se va realiza prin inlocuirea produsului cu un alt produs similar ce nu prezinta defectiuni sau prin returnarea contravalorii produsului achizitionat. 

Produsele noi comecializate pe site-ul dcmGSM.ro au o perioada de garantie de 12 luni de la momentul achizitionarii acestora. Cumparatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate a produsului in termen de 2 luni de la data la care a constatat ca produsul este neconform. 

Nu fac obiectul garantiei produsele ce prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Nu fac obiectul garantiei produsele ce prezinta o uzura normala. 

Repararea sau inlocuirea produselor neconforme si solutionarea garantiilor se va face in termen de 15 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia produsului neconform.

Daca un produs neconform nu poate fi inlocuit cu altul similar, atunci vanzatorul va restitui integral valoarea acestuia. 

Garantia produselor resigilate difera de garantia produselor noi.


dcmGSM.ro foloseste cookies pentru a va putea oferi cele mai bune servicii. In cazul in care continuati sa utilizati website-ul nostru, sunteti de acord cu acest lucru.