Meniu
Cosul tau

Livrare

Costurile de livrare nu sunt incluse in pretul produselor .   

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 89 lei, livrarea este gratuita. 

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 89 lei, livrarea este 15 lei. 

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului. 

Livrarea se va realiza de catre un curier rapid, in maxim 3 zile lucratoare. 

Informatiile despre livrare le veti primi pe email in momentul predarii coletului catre curier. 

In anumite perioade ( perioade aglomerate sarbatori legale, Black Fryday etc.) exista posibilitatea ca timpul de livrare a comenzii sa poate varia la un interval mai mare de timp de pana la 10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In cazul in care vanzatorul intampina astfel de situatii ce pot duce la intarzierea comenzii, vanzatorul va contacta cumparatorul pentru a-l notifica de aceasta situatie. 

Cumparatorul va fi contactat telefonic de catre serviciul de curierat  in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora stabilita.

Cumparatorul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar primit de la curier, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul curierului. 

Ambalarea produselor pentru transport este cat se poate de corecta si riguroasa, dar exista riscul in timpul manipularii si livrarii coletelor; integritatea acestora sa fie afectata. 

Este necesar ca, cumparatorul sa verifice starea coletului inainte de a accepta si de a semna primirea lui. In cazul in care se observa o deteriorare a ambalajului, este necesara solicitarea intocmirii unui proces verbal de catre curier cu privire la situatie. Este singura modalitate prin care se pot solicita despagubiri firmelor de curierat pentru deteriorarea in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat.


dcmGSM.ro foloseste cookies pentru a va putea oferi cele mai bune servicii. In cazul in care continuati sa utilizati website-ul nostru, sunteti de acord cu acest lucru.