Meniu
Cosul tau

Modalitati de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Factura emisa de catre vanzator pentru produsele aferente comenzii va fi transmisa cumparatorului prin email in momentul confirmarii comenzii de catre vanzator. 

Comenzile realizate pe site-ul dcmGSM.ro pot fi achitate online la finalizarea comenzii, cu un cardul bancar al cumparatorului. Plata se va realiza intr-un mod securizat prin procesatorul de plati EuPlatesc. 

In cazul in care cumparatorul doreste ca modalitate de plata viramentul bancar, comanda nu va fi procesata pana la primirea confirmarii de plata de catre noi. 

Cumparatorul poate opta si pentru plata ramburs la primirea comenzii de la curier. In cazul in care se doreste aceasta metoda de plata, cumparatorul trebuie sa se asigure ca dispune de suma necesara cash la momentul livrarii comenzii. 

Facturile aferente comenzilor ce nu au fost preluate de catre cumparatori vor fi anulate de catre vanzator in momentul in care comanda va fi restituita de curier.


dcmGSM.ro foloseste cookies pentru a va putea oferi cele mai bune servicii. In cazul in care continuati sa utilizati website-ul nostru, sunteti de acord cu acest lucru.