CATEGORII
OFERTE SPECIALE
S.C. Azteca S.R.L.
Orasul: Buzau
Judetul: Buzau
Adresa: Cartier Dorobanti 1, Bl. 32H2, Ap. 12.
Telefon: 0765 499 019
E-mail contact: contact@firstgsm.ro
E-mail vanzari: vanzari@firstgsm.ro
CIF: RO 16661980
Reg. Com.: J10/719/2004

Utilizarea site-ului www.FirstGSM.ro reprezinta acceptarea automata a acestor Termeni si Conditii. Prin creearea unui cont de utilizator pe accest site va dati acordul sa primiti mesaje comerciale de la S.C. Azteca S.R.L. legate de produsele si serviciile oferite.

S.C. Azteca S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand acesti Termeni si Conditii fara o notificare prealabila si fara a preciza motivele. Prin continuarea folosirii site-ului va supuneti acestora si implica acceptarea modificarilor efectuate


Toate elmentele de design, script, grafica, imagini sau texte prezente pe acest site sunt proprietatea S.C. Azteca S.R.L. Orice preluare partiala sau totala a acestora, fara acordul scris, prealabil, inseamna incalcarea legii dreptului de autor si va fi pedepsita conform legilor in vigoare.


S.C. Azteca S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica informatiile eronate aparute in urma unor greseli de dactilografiere sau alte probleme de natura software sau umana fra o anuntare prealabila. Ne declinam raspunderea pentru orice tip de erori aparute din aceste cauze.


Orice incercare de frauda sau atac informatic asupra bunei functionari a site-ului, orice incercare de modificare a continutului www.FirstGSM.ro, orice incercare de afectare a performantelor serverelor pe care functioneaza www.FirstGSM.ro va fi considerata frauda sau atac informatic conform legii si va fi raportata organelor legale abilitate si va pune in miscare cercetarea penala asupra initiatorilor acestor fapte.


Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:


- Display-uri: sa nu aiba urme de uzura, folia sa nu fie indepartata(sa nu prezinte bule de aer) si sa aiba vizibila stanta (stampila) aferenta produselor noastre.


- TouchScreen-uri: sa nu aiba urme de uzura, folia sa nu fie indepartata(sa nu prezinte bule de aer) si sa aiba vizibila stanta (stampila) aferenta produselor noastre.


- Folii(FlexCable): sa nu aiba urme de uzura, sa nu fie indoita("ciufulita"), ciupita datorita slide-ului uzat sau a sinei.


- Baterii: sa nu fie umflata si sa nu prezinte urme de contact cu lichide.


- Incarcatoare: sa nu prezinte urme de uzura, de contacte cu lichide, urme pe suruburi sau sticker dezlipit.


Toate produsele au o garantie de 6 luni cu exceptia carcaselor, la care nu se ofera garantie.Cumparatorul are dreptul sa returneze produsele, printr-o notificare scrisa, in termen de 10 zile de la data achizitionarii, fara a invoca vre-un motiv si fara penalitati.


Costurile de transport sunt suportate explusiv de catre cumparator si poate fi achitat la curier sau se poate scadea din suma care trebuie returnata.


In cazul in care produsul nu mai poate fi considerat nou, prezinta urme de uzura, etc. ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de aducere la stadiul initial al produsului sau de reparare care va fi suportata de catre client.

In cazul in care produsul nu mai poate fi adus la starea initiala, la optiunea clientului, produsul poate fi expediat inapoi in aceeasi stare, clientul suportand cheltuielile de transport.


Aceste clauze se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 litera e.


In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Discountul de 10% pentru comenzile peste 850 lei nu se aplica la produsele aflate deja in oferta la pret special.


La orice comanda se poate aplica o singura promotie. Nu se pot cumula mai multe promotii pe aceeasi comanda.


Orice litigiu, de orice natura va fi solutionat prin cale amiabila. Daca solutionarea amiabila nu a dus la nici un rezultat, competenta de solutionarerevine organelor legale competente apartenente local si zonal de judetul Buzau, Romania.


Daca oricare dintre clauzele de mai sus devina nula sau invalida, aceasta nu va afecta validitatea celorlalte clauze. In momentul in care un vizitator se inregistreaza pe www.FirstGSM.ro se considera ca a luat la cunostinta si acceptat acesti termeni si conditii